SEO & Social Marketing

SEO qëndron për Search Engine Optimization, që do të thotë Optimizimi per motorët e kerkimit: kjo përmban të gjitha ato aktivitete për të rritur volumin e trafikut drejt një faqe interneti nga motorët e kerkimit si Google, Bing, Yahoo, etj.

Social Media Marketing është dega më e re e marketingut në internetit që përdor rrjetet sociale si një mjet për të promovuar produktet apo shërbimet e nje kompanie, për rritjen e klientëve të tyre ose të përmirësojë marrëdhëniet me klientët.

Ingalb Company ka një përvojë disa-vjeçare në të dyja teknikat: SEO dhe Social Media Marketing.

Ne mund t’ju ndihmojmë dhe ju ofrojmë një paketë të plotë në studimin e fjalëve kyçe (keywords), analizë të konkurrencës në internet, optimizimin e faqes suaj të internetit duke bërë që faqja juaj e internetit të renditet në pozicionet e para të motorëve të kërkimit si Google, Yahoo, Bing, etj.

Ne kujdesemi për rritjen e vizibilitetit në Rrjetet Sociale si Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube, Google +, Pinterest, Foursquare; mjetete këto gjithnjë e më të rëndësishme për kompanitë.

Shërbimet që ne ofrojmë përfshijnë aktivitete të ndryshme, duke përfshirë:

    • Krijimin dhe menaxhimin e faqet / profileve për Facebook, YouTube, Pinterest, Google+, Twitter, etj.
    • Krijimi i fushatave të marketingut viral dhe aplikacionet virale në mënyrë që të rrisë bashkëveprimin me klientët e kompanisë suaj.
    • Krijimi i fushatave të reklamave në Google Ads, Facebook ads Ads dhe Bing.

Na kontakto per nje preventiv Shiko punimet tona