Zhvillim të faqeve dhe aplikacioneve për celularë


Faqet e internetit apo aplikacionet për celularë janë një komponent i rëndësishëm i një strategjie të marketingut dixhital. Në vitin 2010, ka pasur një rritje befasuese 600% në trafikun në faqet e internetit nga celularët. Në vitin 2013, telefonat celular do të tejkalojnë numrin e kompjuterave si pajisjet më të përdorura për qasje të internetit në mbarë botën.

Ingalb Company ofron zhvillimin e plotë të aplikacioneve për celular për platformat më të rëndësishme duke përfshirë Apple iPhone/Ipad, BlackBerry RIM, Android Google, Windows Mobile, si edhe te faqeve web per celularë.

Na kontaktoni për një preventiv Shiko punimet tona