Hosting Profesional

Hosting ynë është zgjidhje e përkryer për faqet tuaja personale apo të kompanisë suaj internet. Mjedisi ynë i fuqishëm dhe i sigurtë ofron gjithçka që ju nevojitet që faqja juaj në internet të ketë sukses.

Starter

50
vjetore

Medium

70
vjetore

Professional

90
vjetore

Hapesire 500 MB HDD 1000 MB HDD 3000 MB HDD
Domain* 1 1 1
Subdomain 5 5 10
Bandwith 6000 MB/muaj 10000 MB/muaj 20000 MB/muaj
MySQL Databaze 2 MySQL Databaza 5 MySQL Databaza 10 MySQL Databaza
Emaile 5 10 50
FTP 3 5 10
Extra Panel kontrolli Cpanel, Server Linux, PHP 5, GD2, 99.9% uptime guarantee Panel kontrolli Cpanel, Server Linux, PHP 5, GD2, 99.9% uptime guarantee Panel kontrolli Cpanel, Server Linux, PHP 5, GD2, 99.9% uptime guarantee
Blej tani Blej tani Blej tani

* Domain qe eshte falas mund te jete vetem te llojit .com .net .it .org .info dhe duhet te jete i rregjistruar nga kompania jone.

Domain .al ka nje kosto shtese prej 10 euro, kurse domain te tjere .tv, .mobi, .de etj. kane kosto qe varet nga domain specifik.