Më poshtë janë disa nga shërbimet që Ingalb Company ofron.

Website designer and developer

Web Developer

Ingalb Company ka një eksperiencë shumë vjeçare në krijimin e faqeve të internetit dhe mund të ndihmojmë në rritjen e biznesit tuaj. Ne jemi në gjendje për të gjetur zgjidhjet më optimale në mënyrë që shërbimet apo produktet e kompanisë suaj të jenë sa me pranë publikut të internetit. Nëse keni nevojë për një faqe interneti, përmirësimin apo mirëmbajtjen e tij, na kontaktoni.

Lexo më shumë Shiko punimet

Create e-commerce website

Dyqane Online

Dyqani online (e-commerce) sot është duke transformuar botën e shitjes me pakicë. Gjithashtu, e-commerce është perceptuar si një shërbim shtesë që kompania juaj duhet të ofrojë për klientët e tyre. Ne gjithashtu dimë se një pjesë e mirë e kompanive që shesin online kanë arritur te rrisin numrin e shitjeve në përqindje goxha te mirë.

Lexo më shumë Shiko punimet

Mobile Application

Aplikacione Mobile

Ingalb Company ofron zhvillimin e plotë të aplikacioneve për celular për platformat më të rëndësishme duke përfshirë Apple iPhone/Ipad, BlackBerry RIM, Android Google, Windows Mobile, si edhe te faqeve web per celularë.

Lexo më shumë Shiko punimet

Hosting and Domain name registration

Hosting & Regjistrim Domain

Hosting ynë është zgjidhje e përkryer për faqet tuaja personale apo të kompanisë suaj internet. Mjedisi ynë i fuqishëm dhe i sigurtë ofron gjithçka që ju nevojitet që faqja juaj në internet të ketë sukses. Regjistroni domain-in tuaj .al .com .net .it .de .org .tv etj. me Ne.

Kërko Domain Shiko Paketat

SEO, facebook page and google ads

Seo & Social Marketing

Ne mund t’ju ndihmojmë dhe ju ofrojmë një paketë të plotë në studimin e fjalëve kyçe (keywords), analizë të konkurrencës në internet, optimizimin e faqes suaj të internetit duke bërë që faqja juaj e internetit të renditet në pozicionet e para të motorëve të kërkimit. Gjithashtu kujdesemi për rritjen e vizibilitetit ne rrjetet sociale.

Lexo më shumë Shiko punimet