Më poshte jane faqet që kompania jonë ka ndërtuar per klientë të ndryshëm. Këto faqe janë fryt i bashkëpunimit te ndërsjelltë me klientet tanë.


Total Free Magazine

Website made for Total Free Magazine.

See details
Vllaznia App

Versioni i ri i aplikacionit mobile te skuadres te futbollit Vllaznia

See details
Kuponi Albania Website

New theme concept for e-commerce website made for Kuponi Albania, an group buy website in Albania

See details
Golden Traslochi

Website for moving company Golden Traslochi

See details
Clima.T

Realizimi i faqes te internetit te kompanise Clima.T

See details
Kuponi Albania

Faqe interneti per shitje online te Kuponi Albania.

See details
Kuponi Mobile

Faqja per celulare per Kuponi Albania

See details
ZTL Free

ZTL Free eshte nje aplikacion mobile per IOS dhe Android.

See details
Ofertat e fundit

Aplikacion per facebook realizuar per Kuponi Albania.

See details
Lottery Application

Facebook Application for Kuponi Albania. It’s a lottery application integrated with Facebook and Facebook page.

See details
Total Free Magazine

Aplikacion mobile per Android realizuar per Total Free Magazine, nje gazete online.

See details
Albaniasoccer.com

Albaniasoccer.com eshte nje portal online futbolli.

See details