Ofertat e fundit

Aplikacion per facebook realizuar per Kuponi Albania.
Ne kte aplikacion paraqiten direkt ne facebook ofertat e fundit nga faqja e Kuponi Albania dhe kemi bere integrimin e faqes me fans te Kuponit ne facebook.